WhatsAppissa on ”last seen” – ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat periaatteessa näyttää muille käyttäjille, kun he olivat viimeksi verkossa. Se on hyödyllinen ominaisuus on, mutta jotkut ihmiset ovat päättäneet sammuttaa sen, koska se voi olla hieman invasiivisia, kun ihmiset alkavat kyseenalaistaa, kun et ole vastannut heidän viestiinsä, vaikka sinut nähtiin viimeksi minuutti sitten.

Hyvä uutinen on, että näyttää siltä, että WhatsApp on antaa käyttäjille enemmän valvoa ominaisuus. Sen sijaan, että se kytkettäisiin päälle tai pois päältä, WhatsApp antaa pian käyttäjien valita, kenen he haluavat nähdä tilansa. Tämä on raportin mukaan wabetainfo, joka paljasti, että yhtiö testaa ominaisuus, joka antaa käyttäjien valita, kuka voi nähdä heidän Viimeksi nähty tila.

Tällä hetkellä Viimeksi nähty ominaisuus tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kytkeä se pois päältä kokonaan, kytkeä se päälle kaikille käyttäjille ja kytkeä se päälle vain yhteystietoja varten. Kuitenkin, WABetaInfo kuvakaappauksia paljastaa, että siellä on neljäs vaihtoehto, jonka avulla käyttäjät voivat ottaa sen käyttöön yhteystietoja poikkeuksia, mikä tarkoittaa, että voit lisätä ihmisiä tähän luetteloon, jos he ovat yhteystietosi, mutta eivät halua, että he näkevät viimeksi nähnyt tila.

Koska ominaisuus on vielä kehitteillä, Emme ole varmoja, milloin se on kaikkien käyttäjien saatavilla,mutta niille, jotka haluavat rakeisempaa yksityisyyden valvontaa, tämä on yksi odottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *