Oletko ajatellut päivittää Applen upouusi iPhone 13 luuri? Se on aika kallista, täytyy myöntää, mutta sitä vartenhan vaihtokaupat ovat. Tietenkin, kuinka paljon saat riippuu paikasta olet kaupankäynnin, kunnon puhelimen, ja jne. mutta näyttää siltä, että Verizon on nyt harkinnan arvoinen.

Tämä johtuu siitä, että kantaja on ilmoittanut, että he aikovat nyt lisätä tukia he tarjoavat iPhone 13. Lentoyhtiö oli aiemmin tarjonnut kauppa – arvoa jopa 700 dollaria, mikä on itse asiassa melko alhainen verrattuna muihin lentoyhtiöihin, mutta Verizon on sittemmin nostanut summan 1 000 dollariin.

Operaattorin toteaa, että suurimmat tuet annetaan niille, jotka käyvät kauppaa iPhone 11 Ja iPhone 12 malleja, tietenkin, joten jos olet tuomassa vanhempi laite, et todennäköisesti saa niin paljon. Myös, oletettavasti kunto puhelimen merkitystä samoin, joten jos se on rikki ja kaikki hakattu, älä ihmettele, jos tuki on vähemmän.

Verizon on vain yksi useista eri alustoja, että voit käydä kauppaa-vanha iPhone uusi, mutta sen tuet on törmännyt jopa $1,000, kuten sanoimme, se saattaa itse asiassa Nyt kannattaa harkita läpi niitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *