Vandaaleilta suojaten seinät annettiin graffitien käyttöön. Taiteilijat-Rostovin keskustassa sijaitsevan sisäpihan muutoksesta

Rostovin keskustaan on ilmestynyt graffiteilla koristeltu sisäpiha. Yhden maalauksen tekijät ovat tekijäkaksikko, jotka Rostovin asukkaat tuntevat työstään Megamag – ostoskeskuksen julkisivussa ja Moskovskaja-kadulla. Taiteilijoiden Julia Jk ja Vanya Make mukaan paikka osoitteessa 61 Bolshaya Sadovaja huomattiin jo kauan sitten: aivan kaupungin sydämessä, baarin vieressä – viikonloppuisin on paljon ihmisiä.

– Seinät maalattiin uudelleen tauotta, koska aina kun ne hyökkäsivät taggers, vaikka maalaus ne eivät näytä siisti. Vuokralaiset halusivat voittaa tämän ongelman ja kääntyä taiteilijoiden apua — kukaan ei pilata piirustuksia. Myös koko telakan kaupallista suunnittelua harkittiin, mutta lopulta taiteilijat saivat vain vapaat kädet. Kaikki piirrokset olivat yllätys! – Julia kertoi Jk: lle kommentissaan 161.RU.pari tekijää ja muita taiteilijoita alkoi muuttaa pihaa 23. lokakuuta. Jotkut valmistuivat päivässä, toiset ovat vielä töissä.

– Kuva syntyi hyvin nopeasti, – Yulia jatkaa. — Olemme pitkään halunneet kuvata pöllö, se ilmestyi meille kaikkialla, kirjaimellisesti tapasimme sen joka päivä, joko Internetissä, muodossa hahmoja, tai sisustuselementtejä. Hän halusi meidän piirtävän hänet, hän pyysi sitä! Nyt on tullut mielenkiintoinen tilaisuus kuvata häntä.

Näytämme loput graffitit Sadovayalla, 61. Näyttää siltä, että tiedämme, minne jonotetaan selfieitä lähitulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *