Lähes kaikissa Applen mediatilaisuuksissa yhtiö hehkuttaa mielellään, kuinka vihreitä he yhtiönä ovat. Tämä koskee materiaaleja he käyttävät rakentaa tuotteitaan, miten niiden toiminta on powered, ja viime vuonna, he tunnetusti yrittänyt vakuuttaa kaikille, että he olivat säästää ympäristöä ei sisälly laturit heidän iPhone.

Tästä huolimatta vuoden 2021 iPhone 13: n osalta Apple paljasti yrittävänsä edelleen vähentää ympäristövaikutuksiaan uudistamalla iPhonen pakkausta. Näin he poistaisivat laatikon uloimman muovikelmun, mikä sai monet miettimään, miten Apple sitten suojaa puhelimen? Eikö se vain putoa?

Duanruin Twitterissä jakamassa kuvassa on nyt parempi käsitys siitä, miten Apple aikoo käsitellä iPhone 13: n pakkauksen. Nyt koko laatikon muovikääreen sijaan Apple on päättänyt käyttää tarranauhaa, joka turvaa laatikon, kunnes se on valmis avattavaksi. Ongelmana tässä suunnittelussa on, että se voi mahdollisesti vahingoittaa laatikkoa, kun se altistuu.

Osa ei välttämättä välitä laatikosta,mutta osa välittää. Jos tämä on kuitenkin ympäristön parhaaksi, emme kai voi valittaa, mutta mitä mieltä olette?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *