Rostovin sairaala päätti käyttää 2,9 miljoonaa ruplaa bisnesluokan sedaniin

Rostovin alueellinen lasten kliininen sairaala (CSTO) ilmoitti ostavansa Toyota Camryn 2,9 miljoonalla ruplalla. Huutokauppadokumentin mukaan autossa on oltava ilmastoinnin säätöjärjestelmä ja tehokas multimediajärjestelmä, jossa on yhdeksän kaiutinta.

Dokumenttien mukaan sairaala etsii vuonna 2021 julkaistua, vähintään 190 hevosvoiman tehoista autoa, jonka väri on ”valkoinen helmiäinen”. Matkustamossa pitäisi olla lämmitettävät nahkaistuimet, kaksivyöhykeilmastointi, Apple CarPlayn ja Android Auton tukema multimediaäänijärjestelmä, USB-liitin kakkosrivin matkustajien mobiililaitteiden lataamiseen ja muita mukavia pikkuasioita, kuten sähköajo Kuljettajan istuimen säätämiseen kahdeksaan suuntaan.

Julkisten hankintojen verkkosivujen perusteella CSTO suunnitteli aluksi ostavansa kerralla kaksi Toyota Camry sedania, mutta toinen 2,9 miljoonan hankinta peruttiin edellisenä päivänä.

Dokumentissa täsmennetään, että auton hankinta tapahtuu ”yrittäjyydestä ja muusta tuloja tuottavasta toiminnasta saatujen varojen kustannuksella.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *