Rostovin radiomarkkinat siirtyivät

Suljetun Landvoretskin radiomarkkinoiden paviljonkien omistajat muuttivat Muotikorttelin kauppakeskuksen rakennukseen, joka sijaitsee leventsovkan sisäänkäynnillä. Radiokomponenttien jälleenmyyjät sijaitsivat putiikeissa, joissa myytiin vaatteita, hän kertoi toimittajalle 161.RU yksi sinne muuttaneista yrittäjistä.

– Monet tietysti ensin [Torin sulkemisen jälkeen laskeutumisen] juoksivat pois, mutta nyt me kaikki palaamme Eremenkon kadulle. Täällä on muuten paljon ilmaista pysäköintiä. Lähellä on pysäkkejä, ihmiset näkevät meidät ja tulevat sisään, lähde lisäsi.

Toukokuussa 2021 yrittäjille ilmoitettiin, että he joutuisivat heinäkuun 1.päivään mennessä poistumaan radiotorin alueelta, jossa he olivat työskennelleet vuosia. Lähteen mukaan 161.RU, omistaja-Rostovin duuman kaupungin varamies Evgeny Ivanov-päätti myydä maan potentiaaliselle kehittäjälle.Radioosien myyjät muuttivat uuteen paikkaan lokakuussa ja nyt he kertovat muuton olleen hyödyllinen. Ainoa asia, josta he ovat edelleen huolissaan, on se, että monet Rostovin asukkaat eivät välttämättä pääse Leventsovkaan, toisin kuin Lendvorets.

3. marraskuuta mennessä kauppakeskuksessa toimii jo 16 radiokomponenteilla varustettua paviljonkia.

Radiomarkkinat valtasivat vuosien ajan osan korttelista nimettömän kaistan ja Kruchininkadun kulmassa. Sadat Rostovin asukkaat ovat työskennelleet siellä 90-luvulta lähtien.muutto johtui siitä, että kauppiaat kutsuivat keväällä myyntiin sen maan omistajan, jolla markkinat sijaitsivat — osa markkina-alueesta oli aidattu aidalla, jonka takana Rakennuslaitteet työskentelivät.

Päivitys 6.marraskuuta. Uutisen julkaisun jälkeen radiomarkkinoiden edustaja sanoi 161.RU että noin 50 myymälää on muuttanut työskentelyalueelle-Balakireva-kadun alueelle. Sinne ilmestyi pysyvää kauppaa varten varustettuja paviljonkeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *