Rospotrebnadzor sulki Rostovin rock-klubin ”Subwayn”

Rostovin alueella sijaitsevan Rospotrebnadzorin departementti sulki väliaikaisesti maanalaisen rock-klubin COVID-19-tartunnan leviämisen vastaisten toimenpiteiden törkeän rikkomisen vuoksi. Hallinnolliset pöytäkirjat on laadittu. Metroa uhkaa jopa 90 päivän työn keskeytys.

– Rospotrebnadzorin työntekijät tulivat konsertin aikana sunnuntai-iltana 24. lokakuuta. Jää vain odottamaan oikeuden päätöstä— ” hän kertoi kirjeenvaihtajalle 161.RU seuran johtaja on Igor Zhabinsky.

Joulukuussa 2020 Metro vietti 15-vuotisjuhliaan. Sitten Zhabinsky kertoi, että vuokranantaja tuli seuran johtoa vastaan puolitiehen vastaan ja antoi alennusta maksuista ja lykkäystä kunnallisiin palveluihin – tammikuuhun 2021 asti. Nyt Metro-tiimissä on jäljellä kolme ihmistä: Zhabinsky, taiteellinen johtaja Sergei Shvedchenko ja baarimikko Olga Chernova.

Don Rospotrebnadzorin johtaja Jevgeni Kovalev sanoi koronaviruksen torjunnan operatiivisen esikunnan lokakuun kokouksessa, että virasto ” esti 11 konsertin järjestämisen.”Nykyisten rikkakasvien vastaisten rajoitusten mukaan alueella sallitaan vain sellaiset tapahtumat, joissa katsojien välinen etäisyys on turvallinen, eikä tapahtumapaikkojen käyttöaste saisi ylittää 50: tä prosenttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *