”Rakkauden vihaajat-he ovat hyödyllisiä.”Rostovin muusikko järjesti koko Venäjän kitarafestivaalin

Rostovin asukas Daniil Surov on kitaristi ja konserttijärjestäjä. Kolmatta kertaa hän järjestää Rostovin Kitarayhteisön alaisuudessa laajamittaisen kitarafestivaalin. Eteläisten kaupunkien takana seuraava piste musiikkikartalla on Moskova. Erikoisvieraina ovat Venäjän huippukitaristit, ja 10 finalistia eri puolilta maata kisaa parhaan tittelistä. Daniil kertoi, miten festivaali järjestetään koronavirusrajoitusten oloissa ja kuinka paljon se maksaa, sekä vihaajista ja sponsoreista, joilla on sielu.Danielin tutustuminen kitaraan tapahtui 11-vuotiaana. Hän opiskeli musiikkikoulussa bayan-luokalla. Lasten leirin loppuaikoina hän otti kuusiketjun käteensä. Vanhemmat kaverit näyttivät sitten, miten Nirvanaa soitetaan — ja se alkoi.

Surov järjesti ensimmäiset kitarafestivaalinsa kotimaassaan Rostovissa syksyllä 2019. ”Metroon” kerääntyi yli 250 katsojaa — aika paljon vanhan miehen underground-klubille. Mieliteot kasvavat: 3.lokakuuta pääkaupungin 1 000 hengen Glastonberry-klubista tulee kitaristien taistelun näyttämö. Surov joutui kuitenkin tekemään vaikean päätöksen:

– Minulla oli kaksi vaihtoehtoa. Tai tehdä festivaali tuhannelle katsojalle, mutta heidän täytyisi esittää tuore PCR-testin tulos, rokotustodistus tai vasta-ainetodistus. Vaihtoehtona ei ole maahantulorajoituksia, mutta hallissa on enintään 400 ihmistä. Päätin, että en halua riistää ihmisiltä mahdollisuutta päästä tapahtumaamme, monet ovat rokotuksia vastaan, enkä voi antaa mitään neuvoja. Ne, jotka rakastavat musiikkia, voivat tulla, eikä QR-koodeja.Danielin mukaan ikävät yllätykset voivat odottaa tapahtumien järjestäjiä milloin tahansa. Kokemus konserttien pitämisestä auttaa häntä nyt paljon.

– Klubeilla ei useinkaan ole taiteilijoiden vaatimaa laitteistoa. Lisäksi jotkut sanovat vuokraavansa varusteita, vaikka todellisuudessa ne kuuluvat heille. Myös artistien kanssa tapahtuu lavastuksia. Puhelimessa ihminen voi olla ymmärtäväinen ja hyvin yksinkertainen, mutta henkilökohtaisessa tapaamisessa käy ilmi: ”en aio syödä tätä”, ”en aio nukkua täällä.”On ymmärrettävä, että kaikki muusikon liikkeiden aikaiset kulut tulevat Järjestäjän taskusta.

Ensimmäiselle festivaalille Rostovissa Surov vietti noin 80 tuhatta ruplaa. ”Guitar sabbath” kannatti: Daniel muistelee, että hän pystyi ostamaan tietokoneen voitolla. Moskovan festivaalin budjetti on useita kertoja suurempi-350 tuhatta ruplaa.

Sponsorit ottivat itse yhteyttä. Moskovan festivaalin pääyhteistyökumppani on SKIFMUSIC-myymälä. He käynnistivät projektin ” It ’s all Russia” ja kävivät kuvaamassa kaupunkiemme elämästä kertovia vlogeja. Kaupan omistaja Boris Kolesnikov saapui Rostoviin elokuussa. Hän on seurannut pitkään toimintaani, mitä teen kitaristeille. Tapasimme ja hän tarjoutui yhteistyöhön. D ’ Addario on myös us-Teräsbetonin tuki. Ne tarjoavat osallistujille lahjoja ja auttavat taiteilijoiden palkkioissa.Tällä kertaa Surov suoritti osallistujien valinnan itse. Aiemmin tätä tekivät rytmisektiosta kutsutut muusikot,161.RU hän nauhoitti Denis Matsujevin kansainvälisen kilpailun Grand Prix ’ n voittaneen Rostov-virtuoosipianistin Sergei Davydtshenkon haastattelun. Hän puhui musiikista, varhaisesta maineesta, elämän odotuksista ja synnyinmaastaan.

Julkaisimme kolumnin kaksinaismoralismista pandemian torjunnassa ja konserttiteollisuuden rajoitusten uhreissa. Lue myös raportti sähkökitaroiden tuotannosta Rostovin lähellä. Oleg Khmelevskin tiimi yrittää murtaa stereotypioita kotimaisen tavaran laadusta. jotka säestävät finalisteja.

Hakemuksia on tullut 130. Valitsin taiteellisuuden ja melodian perusteella. Harva on enää kiinnostunut pelin tekniikasta. Tärkeintä on, että sielu. Ja konserteissa sillä ei ole väliä kuinka paljon instrumenttisi maksaa — 5 tuhatta tai 100. Kaikki on käsissä”, Surov sanoo.

Festivaalin erikoisvieraita ovat muun muassa Mestariryhmään kuuluva Leonid Fomin, kitarabloggaaja Boris Balykov, Artur Berkut-kollektiivissa soittanut Aleksei Strike, Steve Vai: n ja Apocalyptican kanssa samalla lavalla esiintynyt Artem Shmelev sekä rumpali Rustam Galimov. Daniel johtaa festivaalia yhdessä virtuoosimaisen kitaristin ja instrumentaaliyhtye Nobodyn perustajan kanssa.Sergei Tabachnikovin kirjoittama.

– On monia muusikoita, jotka tunnen henkilökohtaisesti ja jotka f * * * minua niin cover! Mutta olen iloinen siitä, sillä vihaajista on paljon hyötyä. Ihmisiä ei kiinnosta, kun menee hyvin. He ovat skandaalin jäljillä, jossa on konflikti. Yleisö laajenee, potentiaaliset katsojat tulevat katsomaan juuri sitä kaveria, joka sai tällaisia epiteettejä. No, klassikkojen mukaan: kun tapaan näitä” faneja ” jossain, he kättelevät minua ja sanovat, että olen komea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *