Oikeus salli Agrocomin rakentaa ravintolan Donin vasemmalle rannalle

Miljardööri Ivan Savvidin Agrocom-holdingyhtiö riitautti välimiesoikeudessa Rostovin arkkitehtuuri-ja Kaupunkisuunnitteluministeriön päätöksen. Virasto ei halunnut antaa yhtiölle lupaa rakentaa ravintolaa levoberežnaja-kadulle, 8.

Savvidin yritys haki laitokselta lupaa tänä kesänä, mutta hän kieltäytyi vedoten siihen, että siellä on vesiensuojeluvyöhyke ja tontin oikeudenhaltija on Primeri Don-yhtiö. Mutta talvella 2021 Primeri Don liitettiin Agrocom Holdingiin.

Rostovin alueen välimiesoikeus määräsi osaston käsittelemään uudelleen Agrocomin hakemuksen ravintolan rakentamisluvan myöntämiseksi. Myös arkkitehtuurin laitoksen on maksettava Agrokomille kolme tuhatta ruplaa oikeudenkäyntikulujen korvaamiseksi.

”Card File” järjestelmä osoittaa, että yritys ”Primeri Don” on ollut olemassa yli 20 vuotta. Tämä on yksi Savvidin rakennelmista. Hän oli perustamassa Teatterinaukiolle maailmanpyörää ”One Sky”. Savvidi on yksi Venäjän rikkaimmista liikemiehistä. Forbesin vuoden 2021 listauksessa hän oli sijalla 83 1,7 miljardilla dollarilla.

Aiemmin Agrocom-konserni jakoi siviili-ilmailutehtaan maat vanhan Lentokentän alueelta muuttaneille yrittäjille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *