”Markkinat pitäisi poistaa Rostovista.”Dereza Liikeasiamies-kauppiaiden siirtämisestä uusiin kohteisiin

Suuret markkinat ja ostoskeskukset kaupungissa häiritsevät Rostov-on-Donin kehitystä, kertoo alueen yrittäjien oikeuksien komissaari Oleg Dereza. Yritysasiamies Marina Garichyan puhui Marina Garichyanin haastattelussa tukkukauppojen siirtymisestä.
”Valtuutettuna edustajana olen tyytyväinen”
– Tukkumarkkinoiden tuominen alueelle on maailmanlaajuinen käytäntö. Tämä koskee myös suuria myymälöitä. Huomaa, kuinka hyvin MEGA sijaitsee Aksain sisäänkäynnillä. Kun kaupungissa on suuria ostoskeskuksia ja marketteja, ne aiheuttavat liikenneruuhkia.

Tässä te puhutte ostajista, mutta pidetään mielessä, että olemme kaikki kansalaisia kanssanne. Mikä on lähtöselvitys torille tai kauppakeskukseen? Erityisesti huoltoasemilla on käytössä käsite ”jarrutuskaista” ja ”kiihdytyskaista”. Tämä hidastaa liikenteen sujuvuutta.Muodollisesti aksain alueen vihannestorit eivät myöskään ole Rostovia, vaikka ymmärrän hyvin, että ihmiset ovat tottuneet pitämään niitä Rostovina. Ei ole sinun eikä minun vallassani siirtää alueen rajoja. Tukkumarkkinat: kuorma saapuvat, purkavat tavarat, lähtevät. Miten tällaista voi tapahtua kaupungissa?

Kun kyse on tukkukaupasta-ihmiset joutuvat ajamaan muutaman lisäkilometrin, he menevät. Tämä on bisnestä, kuten sanotaan.

Oleg Dereza, Yritysasiamies

Vähittäiskaupan kohdalla tilanne on kuitenkin toinen. Autonomistajina emme usein osta varaosia markkinoilta – kuten aiemmin suljetusta Almazista-vaan tilaamme ne verkkokaupoista. Se osoittautuu halvemmaksi,ja hyvälaatuisia tavaroita tuodaan. On selvää, että vähittäismyyjät eivät matkusta 18 kilometrin päähän Rostovista – vain, jos vaihtoehtoa ei ole.

Valtuutettuna edustajana olen tyytyväinen, että yrittäjillä on ainakin valinnanvaraa:” Southern Hub”,” Agro Mall”, 412.voimalan alue — viimeinen on juuri kaupungissa.

Siviili-ilmailutehtaaseen liittyy paljon kysymyksiä. Paikalliset yrittäjät luottavat siihen, että pysyvä kasvipohja tulee. Agrocom Groupin mukaan työmaa tarjottiin kuitenkin väliaikaisena liikeapuna. Miten näet tämän sivuston näkymät?

– Meillä ei ole oikeutta keskustella Agrocomin toimista. Tämä on tehokas yritysrakenne. Heidän pitäisi päinvastoin kiittää siitä, että he päättivät väliaikaisesti tukea ilman työtä jääneitä kauppiaita. Mutta kasvissa on vivahteita-esimerkiksi maan Käyttötarkoitus. Messut on selvästi mahdollista järjestää vain tehtaan alueella.

Ymmärrät, kuinka paljon maa maksaa kaupungissa. Ei ollut mitään, että lentokenttä otettiin pois Rostovista-se häiritsi alueen kehitystä, sinne oli mahdotonta rakentaa korkeita rakennuksia.Kun tämä eepos oli juuri alkanut, kun he olivat juuri alkaneet keskustella suljettujen markettien yrittäjien kohtalosta, tuli tieto, että omistajilla oli luonnosvaihtoehtoja näiden markkinoiden siirtämiseksi vielä pidemmälle — Štšepkinin kylään asti. Mutta voit puhua tästä aiheesta niin paljon kuin haluat: kauppiaat eivät kuuntele.

Yrittäjien Aksai markkinoilla pitäisi ymmärtää, että niiden vahvuus on yhtenäisyys.

Oleg Dereza, Yritysasiamies

Niiden ei kannata odottaa säätä meren äärellä, vaan siirtyä uusiin kohteisiin nopeammin. Joka kuukausi he menettävät asiakkaansa. Mikään ei kestä ikuisesti kuun alla, on muitakin ostokanavia – ja asiakkaita pitää houkutella uudelleen. Menetimme paljon aikaa.

He voisivat neuvotella omistajan kanssa, neuvotella itselleen hyvät ehdot. Valitettavasti yrittäjät eivät ole toistaiseksi tarttuneet tilaisuuteen neuvotella viranomaisten kanssa. Kuinka monta kertaa olemme tarjonneet heille apua, olleet valmiita ryhtymään heidän lobbaajikseen… oli mahdollista pyytää ja saada joitakin etuja viranomaisilta. Vastaus oli sama: ”Haluamme käydä kauppaa vanhoilla paikoilla.”Ja ymmärrämme hyvin, että tämä on todella paras skenaario heille, mutta aksain alueen sivustot suljetaan tuomioistuimen päätöksellä. Emme voi vaikuttaa häneen millään tavalla, joten meidän on toimittava nykytilanteen perusteella.

– Minulla on ristiriitaista tietoa. GSK ”Don”, joka rakentaa” Southern Hub”, he kertoivat minulle, että vuokralomat ovat voimassa yrittäjille suljetuista Aksai-markkinoista 1.joulukuuta asti, paikoista ei veloiteta. Mutta ihmiset itse markkinoilla ovat suorapuheisia. Heidän mukaansa päästäkseen jonottamaan kauppapaikkaan heidän piti lokakuun alussa maksaa tiettyjä summia — useilla ihmisillä oli erilaisia.

– Omistajat eivät ota rahaa. Ymmärtäkää, että kun yrittäjät menettivät entiset työpaikkansa, heidän ympärilleen alkoi heti ilmestyä kaikenlaisia haita, jotka, sanotaanko, antoivat neuvoja. En sulje pois vilpillistä suunnitelmaa: he veivät rahat aivan ilmojen alta. Ehkä heidän olisi pitänyt liittyä jonoon muutenkin.

– Lokakuun alussa oli selvästi paikkoja markkinoilla. Pitäisikö ihmisiä houkutella sinne päinvastoin?

– Tiedän, että he olivat ihastuneita! He olivat valmiita, kuvaannollisesti puhuen, laittamaan magarychin – ” tule vain.”Jos yrittäjät haluavat sanoa, että heiltä on otettu rahaa, anna heidän kertoa tekijöiden nimet. Jos heillä on sellainen halu, voin tehdä sisäisen tutkinnan. Mutta Marin, tämä ei ole ensimmäinen vuoteni auktorisoituna henkilönä ja valitettavasti ymmärrän, että on heti niitä, jotka yrittävät tehdä rahaa ihmisen mountain.It on täysin varma, että GSK ” Don ” mitä enemmän yrittäjiä tulee, sen parempi. Pitäisikö minun silti ottaa rahaa tästä? Se tarkoittaa estävää, kannattamatonta. Ensinnäkin uudet markkinat on täytettävä liikenteellä, jotta ihmiset yleensä huomaavat ne ja alkavat ajaa.

Ankkurivuokralaiset saavat etuja: lomat maksaa paikkoja, alennukset-vain niin, että liikenne näkyy. Muiden yrittäjien pitäisi nähdä, että paikka on kannattava, ja tulla myös. ”Ihmiset tulevat ja ostavat, minäkin haluan tänne töihin.”Tässä suhteessa jotkin kiiltävät lehdet mainostavat maailmankuuluja suuryrityksiä ilmaiseksi, niin että toiset pitävät sitä siistinä julkaisuna.

– Tunnen tällaiset lehdet, työskentelin vastaavissa opiskeluaikoinani. Chanel ja Dior lähetetty kuukausittain.

En tiennyt tästä tempusta aiemmin (nauraa). Uusien markkinoiden omistajille on kannattamatonta ottaa vuokra käyttöön, alkuvaiheessa varmasti. Etenkin heitä valvovien lainvalvontaviranomaisten aseilla. Se on itsetuhoista.

– Olette jo sanonut, että yrittäjien pitäisi yhdistyä. Mutta silti näen, että eteläisen Keskuksen etuja lobataan voimakkaasti. Vanhan Lentokentän suljetun vihannestorin porteilla roikkuu jopa banderolli, jossa on maininta ”ainoasta alustasta, jolla on lailliset perusteet kaupalle.”Kuinka oikein tämä on?

– Kun Boris Titov (Venäjän presidentin alainen komissaari yrittäjien oikeuksien suojelusta) tuli Rostovin alueelle elokuussa. – Editor ’ s note), olimme sekä Southern Hub ja Agro Mall. Ja niin ”keskuksessa” oli paljon korkeampi valmius.

– Agro-ostoskeskuksen sisäänkäynnillä 2. marraskuuta seisoimme kuvaajan kanssa liikenteessä 15 minuuttia rakennustöiden vuoksi, mutta he tekevät sinne tietä.

– Se siitä. GSK ” Don ” on erittäin suuri yritys. Käsittääkseni Eteläinen keskus on hänelle sivuprojekti. He menivät kuin pelinappula, e2-e4. Kyse on markkinasuhteista: joku voittaa, joku häviää. Minusta näyttää siltä, että alueen pitäisi siirtyä muualle. Alue on auttanut infrastruktuurin ja maansiirtojen suhteen. Yrittäjät saavat itse päättää, minne menevät.Meillä on sama ongelma koronavirusrokotusten kanssa. Miksi? Ihmiset ajattelevat: ”miten niin? Meitä suostutellaan rokottamaan-näin ei ole koskaan tapahtunut.”Se tarkoittaa, että jokin on pielessä, kunhan he suostuttelevat. Ja jos he sanoisivat, että rokotuksiin on jonoa, ihmiset maksaisivat siitä etukäteen! He tottuivat siihen. Olemme tottuneet siihen, että kaikki on blatilla. Joten se on täällä. Yrittäjät seuraavat kaikkea, katso, he itse ymmärtävät, missä on parempi heille.

– Tehdään yhteenveto. Onko hyvä poistaa tukkumarkkinat Rostovista?

– Tämä voi tietysti kohdata kauppiaiden hylkäämistä, koska he haluavat pysyä vanhoissa paikoissa. Mutta se on ehdottomasti hyväksi kaupungille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *