LG Wing on kaupallinen käsite puhelin, joka on ensimmäinen LG Explorer-sarjan laitteita. Se maksimoi käyttäjäkokemuksen (UX) maisema-optimoiduille sovelluksille ja lisää käytettävissä olevan näytön kokonaispinta-alaa integroimalla toissijaisen näytön. Tässä katsauksessa testaamme tätä uutta konseptia ja kerromme, miten se toimii todellisessa maailmassa.

LG: n siivessä on muutakin kuin näyttö, ja LG on myös tehnyt paljon työtä video-ominaisuuksien suhteen.

Mennään suoraan hyviin juttuihin, uuden muotokertoimen ja videokuvauskokemuksen myötä. Sitten me kattaa vakio-ominaisuuksia, kuten valokuvaus, järjestelmän suorituskyky,ja akun.

Innovatiivinen muoto-tekijä

Ei kilpaile taitettavien kanssa. Hello T-Mode
LG Wingin näyttömääritys on puhelimen ”ydinominaisuus”. Se välttää joitakin varoituksia, joita taittuvat puhelimet ovat ottaneet käyttöön.

Galaxy Z Fold2: n kaltaiset taittuvat puhelimet ovat mielestäni loistavia: ne tuplaavat helposti näyttöpinta-alan ja tarjoavat tablettimaisen kokemuksen taskukelpoisessa alustassa. Mahtavaa kamaa.

”SULJETTUNA LG: N SIIPI NÄYTTÄÄ JA TUNTUU TAVALLISELTA PUHELIMELTA”
Niissä otetaan kuitenkin käyttöön myös kitkapisteitä. Esimerkiksi taitettavissa puhelimissa ei ole” normaalia puhelimen ” tuntumaa kädessä (tai taskussa). Yhden käden käyttö tuottaa akrobaattisen kokemuksen, ja ne ovat todella kahden käden laitteita.

Päällisin puolin ja suljettuna LG: n siipi näyttää ja tuntuu tavalliselta puhelimelta. Se on yksi ratkaiseva ero taitettaviin. Toinen ero on paljon edullisempi hinta, koska Z Fold 2 on kaksi kertaa kalliimpi. LG: n siipi ei ole missään nimessä ”halpa”, mutta siinä on valtava ero.

Siirry T-tilaan
LG: n siipi kulkee aivan eri reittiä ja tarjoaa tavalliselta isolta älypuhelimelta näyttävän ”tavallisen” muotokertoimen, kunnes kääntää näyttöä 90 astetta. Upright landscape-tilan avulla jotkut sovellukset toimivat optimaalisesti heikentämättä otetta puhelimesta.

Avattaessa sanomme, että laite on T-tilassa, ja sovellukset voisivat teoriassa hyödyntää T-muotoa eri suunnassa (esimerkiksi inverse-T). Jotkut pitävät, mutta useimmat eivät.

T-Mode on fantastinen videopelejä, elokuvia/TV-ohjelmia, tai karttoja, mainita merkittäviä esimerkkejä. Samalla puhelinta voi pitää mukavasti yhdellä kädellä, jolloin se on mukava kaikenlaisissa tilanteissa, myös julkisissa liikennevälineissä.

”FANTASTINEN VIDEOPELEIHIN, ELOKUVIIN/TV-OHJELMIIN TAI KARTTOIHIN”
Myös T-tilassa toisionäytön näppäimistö tuntuu melko ”normaalilta” kirjoittaa päälle, toisin kuin kaksinäyttöisten ja taitettavien puhelimien harvinaisen laaja kokemus.

Toissijainen näyttö voi näyttää ylimääräisiä käyttäjäohjauksia sovelluksen tällä hetkellä käynnissä ensisijainen näyttö. Tai, se voisi olla täysin erilainen sovellus pienellä näytöllä. On jopa ”ohjauslevy” tilassa, Jos tarvitset hiiren kursori vanha työpöydän vain verkkosivuilla!

Suoraan sanottuna, rakastan tätä lomaketekijää elokuvien katseluun, koska videot sopivat täydellisesti maiseman muotoon. Taitettavat voivat olla parempia puhtaan tuottavuuden kannalta, mutta LG: n siipi naulaa sen 16/9-sisällöllä.

Näytön kääntömekanismi vaikutti LG: n mukaan järeältä ja testattiin 200 000 syklin ajan. Pidän siitä, kuinka siististi se aukeaa ja sulkeutuu, ja onneksi sitä ei tarvitse kierrättää liian usein (toisin kuin taitettavaa).

Muutamia asioita, joita kannattaa varoa
Vaikka se voi olla erittäin mukava kaiken, LG siipi on muutamia kitka pistettä syytä huomata. Esimerkiksi virta-ja äänenvoimakkuuspainikkeiden käyttö on t-tilassa vaikeaa, ja siihen törmäsin usein.

Harvat sovellukset toimivat samanaikaisesti molemmilla näytöillä. Se on tyypillinen ongelma, että dual-screen puhelimet kohtaavat, ja vaikka LG teki erinomaista työtä joidenkin ydin Sovellukset, minusta tuntuu, että tämä muoto-tekijä on tällä hetkellä alihyödynnetty. En ole varma, ovatko Kehittäjät valmiita investoimaan siihen.

Karuselli launcher t-tilassa ei ole niin toimiva kuin vain ottaa kuvakkeet ja ei tuo paljon arvoa pöydälle, vaikka se näyttää miellyttävältä ensi silmäyksellä. Muuten, saatat ”täytyy” käyttää LG: n kantoraketti hyötyä toissijainen näyttö.

Gimbaalimainen videonauhoituskokemus
LG hyödyntää LG Wingin T-tilassa rakentaa mitä kutsuisin ” Gimbal emulaattori.”Jos käynnistät t-Mode-kameran, se siirtyy oletuksena Gimbal video capture-tilaan, jossa toissijainen näyttö näyttää gimbal-kaltainen ohjain. Jos olet käyttänyt jotain DJI Osmo, se näyttää ja tuntuu melko samanlainen.

Koska fyysistä Gimbalia ei ole, LG käyttää omaa 12-MP Ultralaajakameraa kuvaamaan erityisen laajan näkökentän, jossa on tarpeeksi kehysmarginaaleja elektronisen Kuvanvakauksen (Eis) käyttämiseen erittäin tehokkaasti.

Virtuaalisessa Gimbaalissa on tyypillisiä Gimbaalitiloja, kuten” Pan Follow”,” Subject Lock ” ja säännöllinen 2-akselinen kuvanvakain, jolla vältetään yleinen tärinä kävellessä tai juostessa.

Mukana on myös LG dual-recording-ominaisuus (etu+selkä), joka sopii hyvin Vloggaajille, ja tämä on jotain, joka on yhä enemmän omaksuttu muissa OEM-laitteissa, kuten Huaweissa.

Muista, että Gimbal videotallennus on rajoitettu 1080p tallennus, mutta 4K tallennus on saatavilla klassisen kameran sovellus. Lopuksi, Gimbal-tila näyttää käyttävän enemmän valtaa kuin säännöllinen videotallennus, joten pidä silmällä, että tai ryhtyä varotoimiin, jos aiot käyttää sitä voimakkaasti.

Virallinen video alla tekee hyvää työtä selittää eri liikennemuotojen ja vaihtoehtoja käytössäsi:

Pidän LG: n Siipimuotoilusta: se on moderni ja siisti. Takakansi houkuttelee hieman sormenjälkiä, mutta tämä on yleinen ongelma lasipuhelimissa, ja käytät todennäköisesti LG: n koteloa muutenkin.

Pidän sitä suurena ja raskaana (200g) älypuhelimena, joten jos haluat jotain kevyttä, suosittelen lämpimästi LG Velvetiä, joka toimii samanlaisella laitteistoalustalla ja on paljon edullisempi.

LG: n mukaan siipi on sertifioitu IP-54-luokituksella, mikä tarkoittaa, että se kestää roiskeita, mutta sitä ei pidä upottaa.

Lisäksi puhelimessa on MIL-STD-810G-sertifiointi (luultavasti vain tusinatesteissä), mikä on hyvä osoitus tukevuudesta. Silti lasinen alusta varmasti särkyy, jos se pudotetaan betonin päälle, joten älä nosta odotuksia liian korkealle. Vaikka mukava bonus, tämä sertifiointi ei Tee puhelimesta yhtä kestävä kuin legendaarinen LG V20, mielestäni.

6,8 tuuman ensisijainen OLED-näyttö näyttää hyvältä ja on lähes kehys-vähemmän. Siinä on 1080p-resoluutio, mutta se ei ole HDR-sertifioitu, joten siinä hintaluokassa on parempiakin näyttöjä. En kuitenkaan usko, että se on huono kauppa elokuvien ja pelien yhteydessä tämän puhelimen arvostetuimpana sisältötyyppinä.

Suurimman kirkkauden 590 NITs tekee näytöstä käyttökelpoisen valoisassa ulkotilassa. Se ei ole kaikkein kirkkain näyttö, mutta ottaen huomioon tekniset haasteet tehdä ruudusta mahdollisimman ohut, ymmärrän, että joitakin uhrauksia oli tarpeen.

Toissijainen 3.8 OLED-näyttö ei ole 100% identtinen ensisijaisen näytön kanssa. Onneksi se ei huoleta, eikä moni edes ihmettele, onko eroa. Se on terävä ja miellyttävä käyttää, kun on oikea app Tuki.

Kamerajärjestelmä
LG: n Siipikamerajärjestelmässä on takana kolme kameraa, joista yksi on omistettu Gimbal-videotallennukselle, kuten aiemmin mainittiin.

Valokuvausta varten käytössäsi on kaksi kameraa: ensisijainen 16 megapikselin kamera ja toissijainen 13 megapikselin Ultralaajakamera. Fotofyyttisestä näkökulmasta Ubergizmo arvioi LG Wingin kamerajärjestelmän Uber HW-kameran pistemäärällä 144*, mikä tekee siitä tehokkaimman LG: n mobiilikameran koskaan. (*Uber HW kamera v1.1)

Ensisijainen 16-MP kamera on erittäin kunnollinen, ja meidän analyysi laitteisto osoittaa, että se kilpailisi puhelimen kuten Huawei P30. Annamme sille sen laitteisto pisteet 7.8 / 10 julkaisuhetkellä.

13-MP Ultralaajakamera on vaatimattomampi ja sitä voisi verrata OnePlus 8 T: n ultralaajakameraan, joka on edullisempi puhelin. Arvioimme LG Wingin ultralaajakameran laitteiston 3.9 / 10 pisteellä. Se on edelleen korkeampi kuin esimerkiksi Google Pixel 5: n ultralaajakamera (3.8).

Jos haluat lisätietoja Uber HW-Kameratuloksistamme, lue Usein kysytyt kysymykset ja tarkista kameran laitteiston vertailuarvon Kotisivu.

Kaiken kaikkiaan kamerajärjestelmä on melko kunnollinen, mutta 1000 dollarin valikoimasta voisi saada tehokkaamman kamerajärjestelmän, kuten esimerkiksi Galaxy S20+ 5G: n. LG: n Siiven ensisijainen painopiste ei kuitenkaan ole kamera.

Järjestelmän suorituskyky
Voimanlähteenä on Qualcomm Snapdragon 765G-alusta, ja puhelimessa on sen verran hevosvoimia, että kokemus on miellyttävä ja yleensä napakka.

Se ei kuitenkaan pärjää huipputason puhelimien suorituskyvylle, ei edes vanhempien. Alustaan liittyy kuitenkin muutakin kuin vain vertailukohtia. tuki 5G, uusin versio WiFi, Bluetooth ja enemmän ei näy missään vertailuluvut, mutta se on silti tärkeää.

Ellet ala pelata raskaita 3D-videopelejä, Käytä AR/VR-sovelluksia tai muokkaa voimakkaasti videoita LG-Siivelläsi, todellisen maailman ero suorituskyvyssä huippuluokan Snapdragon 865: n kanssa ei ole kovin ilmeinen.

LG V60 dual-screen voisi olla sopiva vaihtoehto, jos tavoitteena on maksimaalinen suorituskyky käytettävissänne.

Koska sen ainutlaatuinen muotoilu, LG siipi saattaa olla pienempi sisäinen tilavuus mukautumaan lämpöhallinta, mikä selittää päätöksen menossa 700-sarjan snapdragon sijaan 800-sarjan yleensä saatavilla ~$1000 puhelin. Snapdragon 765G on todennäköisesti pienempi ja tuottaa vähemmän lämpöä.

4000 mAh: n akun koko on erittäin kunnioitettava, vaikka kilpailevista puhelimista löytyykin todennäköisesti 5000 mAh: n akut vertailukelpoisten hinta -, paino-ja kokoparametrien sisällä (miinus kääntyvä näyttö).

Gimbal videotallennus syrjään, puhelimen pitäisi olla tehokas, ja voit odottaa olevan koko päivän arvoinen käyttö jokapäiväisessä skenaarioissa. Jos katsot monia elokuvia ja pelaat pelejä, ruutuaikasi ja laskentatarpeesi olisivat rajusti erilaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *