Entisenä pelinkehittäjänä pidin etäisesti silmällä pelipuhelinten nousua etenkin parin viime vuoden aikana. Ne olivat aluksi vain isoja puhelimia, mutta ajan myötä niihin lisättiin yhä enemmän ”peliominaisuuksia”. Legion-puhelimen kaksintaistelu sai silmäni lanseerauksessa siitä, että se oli pelipainotteisin puhelin, jonka olin nähnyt, joten otin yhden kierrokselle.

Suunnittelu
Lenovo Legion Phone Duel on mojova puhelin, ja tuntuu pitelevän Galaxy Note 20 Ultra, vaikka kaksintaistelu on jopa hieman suurempi kuin Samsungin suurin high-end-puhelin. Puhelimen kaarevuus tekee siitä miellyttävän pitää ja se tuntuu merkittävä (kiinteä) kädessä.

Äänenvoimakkuuden säätimet ovat vasemmalla, ja virtapainike on sijoitettu oikealle puolelle keskelle oikeaa puolta ja sillä on hyvä matka painettaessa, jolloin se on sileä painaa. Vaikka tämä voi tuntua aluksi oudolta paikalta, se on mestariliike, koska virtapainike on integroitu pop-up Selfie-kameraan.

Tämä on ensimmäinen monista merkeistä, että Lenovo Legion Phone Duel on täysin optimoitu maiseman käyttöön. Loppujen lopuksi pelaaminen tapahtuu ylivoimaisesti landscape-tilassa, ja se sisältää live-suoratoistoa.

Takakannessa on hauska muotoilu, joka muistuttaa sitä, mitä näet tietyissä pelikonsoleissa ja PC-lisävarusteissa, kuten Lenovon laajassa Legion-mallistossa. Pelipuhelimen yhteydessä tykkään todella paljon, vaikka takana olisi visuaalisesti kiire. Teksti ”tyylikäs ulkopuolella” ja ”Savage sisällä” on hyvä iskulause liian.

”PIDÄN TODELLA TÄSTÄ PELIPUHELIMIEN SUUNNITTELUSTA”
Ja tietenkin, sinulla on Legion tri-star logo keskellä, jossa RGB-taustavalo kuin minkä tahansa kunnioitettavan pelilaitteen pitäisi olla (Jokainen OEM kertoo minulle, että RGB LED tekee kaiken myydä enemmän, lol). Muuten, meillä on ”Blazing Blue” laite, mutta on myös ”Vengeance Red” versio tästä puhelimesta.

Puhelimen suojaamiseksi mukana tulee selkeä kotelo, jossa on vastaava muotoilu. Se on mukava kosketus, koska toisin kuin suuret puhelimet, kuten Galaxy S, iPhone ja muut Huawei, et luultavasti löydä ton kotelomalleja tälle puhelimelle.

Poikkeuksellinen mobiili äänikokemus
Lenovo Legion Phone Duel on puhelimen yläosassa ja leuassa olevan kaksoiskaiuttimen ansiosta vaikuttavin ääni, jonka olen kuullut mobiilissa. Joissakin huippuluokan puhelimissa on erittäin kunnollinen äänenlaatu, mutta tämä on toisella tasolla.

Ääni on erinomainen selkeys ja tilavuus voimakas basso ja koko äänikokemus on odottamaton mobiililaitteeseen. Tämä on parempi ääni kuin tietyt kannettavat huolimatta dramaattinen kokoero.

Valitettavasti 3,5 mm ääniliitintä ei ole, mutta Lenovo on sisällyttänyt ruutuun adapterin, joten se ei yleensä ole iso juttu, eikä ainakaan huojuva tekijä mielestäni. Jos 3,5 mm: n käyttäjäkapina tapahtuisi, se olisi jo tapahtunut.

Erinomaiset peliominaisuudet
Pelipuhelimet alkoivat vain ”isommilla puhelimilla, joissa on parempi jäähdytys”, mutta joka vuosi niistä tulee yhä omistautuneempia pelaamiselle ja tällä hetkellä Lenovo Legion Duel erottaa itsensä maisema-ensimmäisellä suunnittelulla, joka on täysin suuntautunut loistavaan peli-ja suoratoistokokemukseen.

6,65 tuuman 144Hz AMOLED-näyttö
AMOLED 2340×1080-näytöllä on erinomainen resoluutio pelaamiseen ja se suosii korkeaa kuvataajuutta korkean pikselitiheyden (PPI) sijasta ja se on hyvä valinta. 620 NIT kirkkaus riittää pelaamaan ulkona ja kirkkaasti valaistuissa huoneissa.

Näytön virkistystaajuus voi osua 144Hz: iin, mutta 90Hz ja 60Hz ovat myös käytettävissä akun säilyttämiseen, kun suurin päivitys ei ole tarpeen. On jopa mahdollisuus automaattisesti pakottaa 144 Hz kun käynnissä pelejä, joten olet hallinnassa. Haluaisin nähdä dynaamisen virkistystaajuuden, joka on täysin automatisoitu, joten käyttäjän ei tarvitse miettiä sitä.

AMOLED näyttö laatu on suuri, syvä mustat ja kirkkaat värit. Voin kuvitella, että voisi saivarrella siitä, onko tämä parasta laatua vai ei, mutta se on paljon hyvää, ja useimmat ihmiset eivät voineet erottaa korkeamman tason näyttöjä suorittamatta joitakin synteettisiä testejä.

Jos haluat pelata näytöllä, Liitä puhelin näyttöön USB-C: n kautta tai käytä mobiilinäyttöä, kuten Lenovo ThinkVision M14: ää.

Valvonta
Legion Phone-kaksintaistelussa on kaksi haptista, paineherkkää Y-laukaisinta. Ne on sijoitettu kätevästi, ja voit virittää voima käynnistää toiminnon, riippuen siitä, miten pidät puhelinta.

Liipaisimet eivät ulotu, joten ei ole tuntoaistia, joka kertoisi niiden olevan siellä, mutta on vaikea painaa väärässä paikassa. Voimapalautetta tulee jonkin verran, mutta se ei tietenkään ole sama asia kuin se, että on fyysisiä nappeja.

Haptic painikkeet ovat luultavasti parempi tapa mennä tässä tapauksessa, koska fyysiset painikkeet ovat todennäköisemmin vaurioitunut, kun ne saavat painetta kohdistetaan taskuihin.

käyttöliittymä
Koko Puhelin, mukaan lukien käyttöliittymä on optimoitu maiseman käyttöön, mukaan lukien käyttöliittymä Eri Lenovon asetuksille ja apuohjelmille.

Normaalin ”puhelimen” käytön aikana se toimii mainiosti myös muotokuvatilassa, mutta monet klassiset puhelimet eivät pärjää niin hyvin maisematilassa, koska se ei ole niille prioriteetti.

Olemme havainneet muutamia ongelmia, kuten puhelin ei palaa muotokuva kun lukitusruutu on aktiivinen, mutta odotamme nämä asiat menevät pois käyttöliittymän kypsyy.

Kun pelaat, voit pyyhkäistä alas näytön yläreunasta, jotta Legion Assistant ilmestyy ja muuttaa monia peliasetuksia poistumatta pelistä.

Asetuksia ovat näytön virkistystaajuus, CPU / GPU ”rampage” (suurin nopeus) tilassa, pelin tallennus, streaming tilassa kuvakaappauksia, tilavuus, ja kirkkaus – hyvin tehty!

Myös keskeiset tiedot verkko-ja 5G-nopeudesta ovat näkyvissä, samoin kuin nykyinen lämpötila, FPS-laskuri, akun tila ja CPU/GPU-nopeustiedot.

Legion Realm on toinen apuohjelma, joka auttaa sinua käyttämään pelejäsi nopeasti ja muokkaamaan erilaisia asetuksia, mukaan lukien jotkut Legion Assistantille ja fyysisille Y-trigger-ohjaimille.

Akku: maailmanluokan latausnopeus
Pelaaminen on lähes intensiivisin tietokonetehtävä, jonka voit tehdä,ja se kuluttaa akkua melko nopeasti. Tämän todellisuuden käsittelemiseksi Lenovo ei ole vain sisältänyt suurta 5000 mAh: n akkua, vaan siinä on myös erittäin nopea lataus.

”ERITTÄIN NOPEA LATAUS”
Kiitos sen 90W laturi ja dual USB-C latausportteja, se voi ladata 100% akun 30mn, joten se nopein mobiili lataus olemme koskaan testattu 167 mAh/mn, tai kaksi kertaa niin nopeasti kuin Samsung Galaxy S20 Ultra.

Lenovo tekee sen käyttämällä kahta nopeasti latautuvaa akkua, jotka latautuvat rinnakkain, jolloin tehokas latausnopeus kaksinkertaistuu.

Tämä yleinen periaate oli jo käytössä Huawei, Xiaomi tai Oppo joissakin malleissa, mutta heikommalla teholla. Lenovo on nostanut konseptin seuraavalle tasolle kaksiportaisen latauksen ansiosta-bold!

Koska pelaaja liikkeellä, tämä voi tehdä kaiken eron pelaamista ilman rajoja ja ottaa hidastaa framerate tai näyttää kirkkautta säästää akkua. Nyt, sinun tarvitsee vain viettää 10mn ladata jopa 50% tai 30mn täyden latauksen.

Muuten, pistorasiat on rajoitettu 75W lentokoneissa, joten ihmettelen, jos tämä laturi tekisi piiri matka dual-tilassa. Voit kuitenkin todennäköisesti tulla toimeen yhdellä lataustavalla, jos pysyt kytkettynä.

Järjestelmän suorituskyky
Kiitos sen Snapdragon 865+ – Alustan (hieman nopeampi versio Snapdragon 865: stä), Legion Phone Duel voi ajaa pelejä ja tehdä kaiken muun paahtavalla nopeudella. Tämän nopeammin se ei Androidilla pääse. Alla on gfxbenchin (gaming benchmark) ja Geekbenchin (CPU benchmark) numerot.

Joissakin vertailukohdissa se sai korkeampia pisteitä kuin muut Snapdragon 865+, kuten Galaxy Note 20 Ultra, mutta pienellä marginaalilla.

Jäähdytys on kiinnostavampi ominaisuus tarkastella. Esimerkiksi Legion Phone Duel oli 2 astetta viileämpi kuin Note 20 Ultra 5G 3DMark-vertailussa (28,5 C vs. 30,5 C). Odotamme, että ero kasvaa sitä suuremmaksi, mitä pidempään pelejä ajetaan.

Tämä osoittaa, että lämpötila kerääntyy hitaammin ja haihtuu nopeammin, vaikka molemmat on varustettu joillakin kehittyneimmillä jäähdytysjärjestelmillä. Lenovo on heittänyt lisää viilennystä ongelmaan ja se näkyy.

Jäähdytinjärjestelmät voivat toimia korkeammilla taajuuksilla pidempään, mikä on juuri sitä, mitä pelilaitteille halutaan. Esimerkiksi, pystyin pelaamaan Real Racing 3 klo 144hz ja se on hämmästyttävää, mutta jotkut pelit, kuten Pub-G tai Call of Duty cap niiden suurin renderöinti nopeus 30 tai 60 FPS.

Testaus toimiston 1GB symmetrinen internet-yhteys, WIFI – 6 nopeudet saimme tämän puhelimen olivat johdonmukaisesti ~125/130 Mbps vs. 345/540 Mbps saamme Note 20 Ultra.

Tämä on suurempi kuin mitä useimmat pelaajat saisivat kotona, joten se ei ole välitön ongelma, mutta emme ole varmoja, miksi siellä on tällainen aukko – ehkä antennipuolella.

Legion puhelin Duel kamerajärjestelmä
Kuten aiemmin mainittiin, tähti show on todella selfie kamera, joka sijaitsee optimaalisesti live streaming pelaamisen aikana, mutta kuinka hyvä se on?

Selfie kamera tehty pelaamista streaming
Selfie-kamerat eivät tyypillisesti ole yhtä tehokkaita kuin takakamerat, koska niissä on pienemmät linssit ja sensori. Näin on myös tämän laitteen kanssa, mutta rento testaus osoittaa, että se tekee melko hyvin ja on verrattavissa Galaxy Note 10: n selfie-kameraan sekä hämärässä että kirkkaassa valossa.

Paremman streaming laatua, suosittelemme käyttämään” joitakin ” valaistus huoneessa melun välttämiseksi. On ”kauneus” suodatin käytössä oletuksena, mutta voit poistaa sen asetuksista. On myös tausta-poisto ominaisuus, joka on kätevä joskus.

”ANNAMME LEGION PHONE DUEL 11/10 SEN HULLU STREAMING KOKEMUS”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *