Kokkaamme jäillä ja maistamme khinkalia kuninkaallisilla kaloilla. Yleiskatsaus uusista toimipaikoista Rostovissa

Lokakuu on tullut päätökseensä, eli on aika keskustella siitä, mitkä uudet ravintolat ovat avanneet Rostovissa tässä kuussa – vaikeista bisnesoloista huolimatta. Otsikon ”syö Rostovissa” sankarit ovat valmiita yllättämään paitsi ruokalistan ruokia, myös epätavallisilla ympäristöillä ja pelimerkeillä – erityisiä vaikutelmia varten.Tabachkassa on avattu viinibaari ”Stones”, joka esittelee yli 50 venäläisen viinitilojen tuotteita. Paikka avattiin Sergei Keselmanin Beer & Brut & BBQ-baarin paikalle, joka aloitti pirteästi, mutta ei kestänyt pitkään.

Stones-projektia hoitaa Alice Tropinan tiimi. Joka viikonloppu baarissa järjestetään teemajuhlia ja maistiaisia. Viinilistalla on kaksisataa kohdetta, jotka omistajat ovat itse valinneet.Tropinan mukaan kotimaisten viinien valinta laski Rostovin alueen, Krasnodarin alueen ja Krimin matkan jälkeen:

Venäläiset viinit ovat hienoja. Halusin kääntää ihmisten mielet siitä, että ne ovat huonolaatuisia. Olemme valinneet parhaat, valittujen lajikkeiden perusteella olemme koonneet viinilistan. Kaikki kävi melko nopeasti: kesäkuusta lähtien aloimme keksiä kaikkea, elokuussa näimme jo selkeän vektorin, ja 25.syyskuuta oli tekninen aukko.

Baarin erikoisuutena ovat astiat kivellä. 400-asteiseksi Lämmitetty Kivi tuodaan vieraille suoraan pöydän ääreen.

– Vitsailemme: jos et pidä paahtamisesta, voit tulla paahtamaan itse!

Ruokalista on laaja ja jokaiseen makuun: liharuuista ja keitoista kylmiin alkupaloihin ja leivonnaisiin. Keittiömestari Juri Kotov vastaa ruuasta. Erinomaisen illallisen tarjoavat rib eye steak, Burgundy grape etanat, kuhafilee tai naudan stroganoff. Naposteltavaksi tarjotaan maatilan juustoja, pelengan cevicheä-meillä on viileä sommelier-tiimi. Ne ovat kaikki hyvin erilaisia: nuorin on 23-vuotias, vanhin 41-vuotias. Jokaiselle vieraalle löytyy oma lähestymisensä. Kylkiasennot vaihtuvat viikoittain, joten voi käydä näin: Vieras tulee viikon päästä, eikä hänen maistamaansa viiniä enää ole. Se on se etu. Joka viikonloppu esittelemme vieraille joko uuden viinitilan tai uuden aseman. Meillä oli jo esimerkiksi krimiläisiä viininviljelijöitä, jotka seurasivat laitosta kolmen päivän ajan ja kommunikoivat vieraiden kanssa esittäen tuotteitaan, Tropina kertoo.

”Kivien” lisäksi Tropina-tiimi on mukana kahdessa muussa laitoksessa.

— Otimme Huostaamme Abbey Road pub Sokolova / Pushkinskaya ja avasi Elk bar, joka sijaitsee myös Tabachka Street-tinktuurat ja chebureks odottavat vieraita siellä.

Hankkeen laatijat ovat asettaneet itselleen kunnianhimoisen tehtävän-kouluttaa Rostovin asukkaita laatuviineistä ja todistaa, että tuotteemme eivät ole huonompia kuin eurooppalaiset. Täällä he tietävät varmasti: ”venäläiset osaavat myös tehdä viinejä!”.

Ravintola Pirosmani
Osoite: Tekutševa, 139/94

Georgialaisen ja eurooppalaisen keittiön yhdistelmä uudessa Pirosmani-ravintolassa on saanut inspiraationsa taiteilijan rakkaustarinasta, jonka mukaan instituutio on nimetty. Niko Pirosmanin rakastaja oli ranskalainen näyttelijä Marguerite de Sevre, joka ei antanut hänelle vastakaikua. Kuten kuuluisassa laulussa sanotaan, Hän antoi naiselle kokonaisen neliön kukkia.

Ravintolan perustajan Ellara Kobalian mukaan he ovat työskennelleet hankkeen parissa toukokuusta lähtien.

– Seinillä on jäljennöksiä hänen maalauksistaan. Elinaikanaan Pirosmani maalasi ruuaksi georgialaisissa tavernoissa, Kobalia kertoo. ja tataareja. Ja kaikki tämä tietenkin hyvän viinin alla.Ravintolan keittiömestari on Sergei Ten, joka työskenteli Rostov-Papa-ja Usadba-laitoksissa.

– Suosittelemme kokeilemaan tekijän ruokalaji kokki-khinkali musteella royal kalaa ja punaista kaviaaria. Toinen hitti on ”Pirosmani”. Tämä on khachapuri-vene, jossa on tiikerirapuja ja raejuustomoussea”, Ellara ehdottaa.Chkmeruli, sammiot lampaanlihalla, lohi kermakastikkeessa, dolma, Mustanmeren lammas tkemali-kastikkeella-silmät karkaavat! Ennen kuumia ruokia voit tilata kotitekoista keittoa tai nimikkosalaattia Parman kinkun kanssa ja hemmotella itseäsi leivonnaisilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *