Olet toivottamassa uuden jäsenen tervetulleeksi perheeseesi, joten tehtäväsi on keksiä täydellinen, ympäristöystävällinen lastentarha? Älä katso pidemmälle, koska olemme täällä auttamassa sinua! Tässä viisi hyödyllistä vinkkiä, miten se onnistuu, joten Jatka lukemista ja tarkista ne. Nauti!

Repurposed huonekalut on ehdoton on…
Jos haluat olla ympäristöystävällinen ja kestävä, sinun pitäisi ehdottomasti sisustaa vauvan lastentarha sillä tavalla, liian. Tarpeetonta sanoa, repurposed huonekalut on ehdoton täällä. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että upouusiin huonekaluihin ei tarvitse käyttää satoja tai tuhansia dollareita. Käytä sen sijaan esimerkiksi vanhaa kirjahyllyä tai lipastoa ja anna niille uusi elämä! Aivan oikein-sinun tarvitsee vain käyttää hiekkapaperilla poistaa vanha maali ja sitten soveltaa muutamia kerroksia tuoretta maalia. Muista tietenkin löytää kemikaaliton maali, joka ei ole myrkyllinen. On tärkeää, koska vauvat rakastavat laittaa kaiken suuhunsa, kun he alkavat ryömiä!

… Sekä turvallinen pinnasänky ja mukava patja
Pinnasänky on toinen välttämätön jokaisen lastentarhan täytyy olla. On niin paljon upeita kämppiä, jotka ovat eri muotoisia ja kokoisia, mutta tiedätkö mitä? Kaikki niistä eivät ole ympäristöystävällisiä, joten muista, että jos se on sinulle tärkeää. Etsi siis brändi, joka myy luonnonmateriaaleista valmistettuja uniikkeja, ekologisia kämppiä. Jos tämä on ensimmäinen pala, jonka ostat lastenhuoneeseen, muista valita neutraali pinnasänky, jossa ei ole liikaa yksityiskohtia. Tämä on erityisen tärkeää, jos et vieläkään tiedä, mitä tyyliä sisustus haluat mennä. Muista myös valita laadukas patja. Vauva viettää suurimman osan ajasta nukkumassa, joten patjan on todella oltava paras. On olemassa paljon tuotemerkkejä, jotka tarjoavat patjat valmistettu luomupuuvillasta, joten anna heille kokeilla ja et tule katumaan sitä!

Älä unohda söpöjä luomutarvikkeita
Lastenhuone ei voi koskaan olla täydellinen ilman söpöjä vauvatarvikkeita, eikö? Joten, älä odota enää ja alkaa etsiä täydellisiä paloja, jotka täydellisesti vastaavat koko lastentarha. Tämä vaihe tarkoittaa, että olet tehnyt lopullisen päätöksen yleisestä sisustusteemasta, joten voit vapaasti etsiä lisävarusteita tietyissä väreissä ja malleissa. Yritä kuitenkin pitää kiinni ympäristöystävällisistä kankaista ja valita sellaiset, kuten luomupuuvilla. Tämä on epäilemättä yksi parhaista kankaista, jotka eivät ärsytä vauvan herkkää ihoa. Aloita välttämättömistä asioista, kuten vauvan peitoista, lakanoista, peitteistä ja kapaloista, ja aloitat oikealla jalalla. Nämä kappaleet on tuotettava ilman haitallisia kemikaaleja ja palonestoaineita, joten pidä tämä mielessä ja et tee virhettä!

Kestävät huonekalut ovat välttämättömyys…
Suurin osa vanhemmista on samaa mieltä siitä, että kestävä huonekalut pitäisi olla tärkein prioriteetti lapsesi lastenhuoneessa. Ajattele sitä – sinun täytyy vaihtaa vauvan vaatteet vähintään kolme tai neljä kertaa päivässä. Se tarkoittaa, että sinun täytyy avata ja sulkea laatikot vähintään kymmenkunta kertaa. Vaikka edullinen huonekaluja voi olla varsin houkutteleva-varsinkin kun olet budjetti-totuus on, että ne eivät ole paras valinta siellä. Sellaiset kappaleet eivät ole kestäviä alkuunkaan. Niitä ei ole tehty kestämään, minkä vuoksi sinun täytyy valita kestävä ympäristöystävällisiä huonekaluja sijaan. Kestävästä puusta tai bambusta valmistetut palat ovat loistava valinta, joten harkitse niitä, niin et mene vikaan. Se on lupaus!

… Ja sama pätee hengittävä tapetti
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, taustakuvan valinta on yhtä tärkeä kuin edellä mainitut kappaleet listallamme. Ensinnäkin, mukava tapetti antaa uuden elämän lastentarha ja tehdä koko tilaa paljon miellyttävämpää viettää aikaa. Tämä on erityisen totta, Jos asennat ne oikein, joten palkata joku, joka voi tehdä sen, jos et ole kovin taitava kanssa. Ennen kuin teet lopullisen valinnan suunnittelusta, varmista priorisoida koostumus tapetti ensinnäkin. Se tarkoittaa, että sinun pitäisi etsiä tapetti, joka on PVC -, POC -, VOC -, ja vinyyli-vapaa. Myös valitsemasi tapetin on oltava hengittävä, jotta homeet ja homeet pysyvät loitolla. Muista kaikki nämä tekijät ja teet hyvää työtä!

Kuten näette, on niin monia uskomattomia vinkkejä siitä, miten luoda ympäristöystävällinen lastentarha lapsellesi. Nämä viisi ovat parhaat siellä, joten varmista kiinni niihin, jos haluat saavuttaa tavoitteesi parhaalla mahdollisella tavalla. Vain seurata ohjeita ja voit tehdä sen, ilman epäilyksen häivääkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *