IPhone 13: n muotoilu näyttää yhdellä silmäyksellä lähes identtiseltä iPhone 12: n kanssa. Tämä on järkevää, koska iPhone 12 oli ensimmäinen iPhone muotoilullaan, joten emme odota Applen tekevän mitään massiivisia suunnittelumuutoksia lähiaikoina. Kuitenkin, vaikka ne näyttävät samanlaisilta, tapaukset eivät sovi.

9to5Macin mittavertailun mukaan he toteavat, että eri mallien iPhone 13 on paksumpaa 0,01-tuumalla, kiitos iPhone 13-mallien uusien kameroiden, jotka ovat johtaneet suurempaan kameran kolahdukseen. Jos ei tullut kolhua, kuvittelemme, että puhelimen voisi luultavasti puristaa iPhone 12-koteloon.

Kuitenkin, koska kolahtaa ei törröttää melko vähän ja koska tapauksissa on oltava katkaisu tukemaan sitä, on hyvä mahdollisuus, että se ei toimi. Ehkä, vain ehkä, voisi olla joitakin kolmannen osapuolen tapauksissa, joissa on hieman enemmän pelivaraa ja antaa, joten voit kokeilla onneasi, vaikka emme välttämättä suosittele sitä.

Tämä johtuu siitä, että jos se on niin tiukka, yrittää puristaa sitä voisi soveltaa ei-toivottua painetta, joka voisi mahdollisesti murtaa lasin tai vahingoittaa linssiä, joten nyt näyttää siltä, että sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin keventää upouusi tapaus vanhan sijaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *