Vuosien jälkeen, mikä tuntui paljon laiminlyönti, Apple vihdoin antoi sen iPad mini sen ansaittua virkistää. Ei vain se sai uuden muotoilun, mutta se sai myös joitakin ominaisuuksia, jotka olennaisesti teki tabletti tuntuu pienoismalli versio iPad Pro, mutta samalla on paljon edullisempaa.

IPad mini form factor on itse asiassa täydellinen, koska se on tarpeeksi suuri nauttimaan kirjoista ja verkkosivustoista, mutta ei niin suuri, että sitä on vaikea tuoda, joten ei ole yllätys, että se tuntuu hitti asiakkaiden keskuudessa. Uusimpien toimitusarvioiden mukaan näyttää siltä, että iPad minin toimitusajat ovat joissakin kokoonpanoissa luisuneet marraskuulle.

Muut kokoonpanot näkevät hieman vähemmän viivästyneitä toimitusaikoja lokakuun puolivälin tienoilla, joten riippuen värivalinnastasi, tallennuskoostasi ja WiFi-tai matkapuhelinvaihtoehdoistasi, saatat päätyä odottamaan sitä jonkin aikaa. Tämä tarkoittaa noin neljän viikon viivästystä alkuperäisestä päivämäärästä, 24. syyskuuta.

Vaihtoehtoisesti voit myös aina kokeilla onneasi saada tabletti kaupassa, kun se on virallisesti julkaistu. Uusi iPad mini on hinnoiteltu alkaen $499 ja mukana tulee tuki 5G-liitettävyydelle ja myös tuki toisen sukupolven Apple Pencilille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *