Käännä kelloa taaksepäin kymmenisen vuotta sitten, IKEA saatettiin tuntea huonekalujen tekijänä luoda kohtuuhintaisia ja tyylikkäitä huonekaluja. Vuosien varrella yritys on kuitenkin sopeutunut nykyaikaan ja alkanut luoda älyhuonekaluja ja-tarvikkeita, kuten valoja ja ikkunoiden sävyjä, joita voi etäohjata.
He innostuivat myös pelaamisesta tekemällä yhteistyötä Asuksen kaltaisten yritysten kanssa tehdäkseen peleihin liittyviä huonekaluja. Jos tämä on jotain, joka kiinnostaa sinua, sinun on ilo kuulla, että IKEA on sittemmin ilmoittanut, että lokakuussa, heidän pelikalusteet ja tarvikkeet asetetaan maailmanlaajuiseen lanseeraukseen.

Mukaan Ewa Rychert, Global Business Leader Workspace, IKEA of Sweden, ” uskomme, että on paljon tehtävää demokratisoida pelikokemus. Nyt otamme ensimmäisen askeleen pelimatkallamme, ja teemme sen esittelemällä edullisia, suorituskykyisiä pelituotteita ja kokonaisratkaisuja, joiden toivomme heijastavan ihmisten persoonallisuutta ja makua.”

Kokoonpano koostuu kuudesta tuoteperheestä-UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE, HUVUDSPELARE. Nämä ovat pohjimmiltaan asioita, kuten Mukitelineet, hiiri benji, pöydät, tuolit, ja viileä puinen käsi, joka pitää kuulokkeet.

Ennen tätä ilmoitusta, jotkut näistä tuotteista olivat saatavilla vain tietyillä alueilla, joten on mukava nähdä, että IKEA tulee tarjoamaan niitä enemmän pelaajille ympäri maailmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *