”He antoivat käskyn laittaa vain painavimmat.”Lääkäri selitti, miksi ihmiset jätetään yhä useammin kotiin Daavidin kanssa Don

Rostovin alueella covid-sairaaloissa ei ole enää juuri lainkaan paikkoja: 98,7 prosenttia 5079: stä käyttöön otetusta vuodepaikasta on täynnä, selviää COVID-19-seurannan alueellisen keskuksen tiedoista. Kirjeenvaihtaja 161.RU puhuin lääkärien kanssa siitä, mitä tarkoittaa se, että alueella on pulaa koronavirustartunnan saaneiden hoitopaikoista.

– Tietenkin on paljon [tapauksia], – poliklinikan nro 14 johtava lääkäri Igor Gainutdinov kommentoi alueellisia tilastoja. – Nämä ovat enimmäkseen työssäkäyviä ihmisiä, he kaikki tarvitsevat sairauslomaa, [heidän täytyy] antaa lääkkeitä. Kymmenentenä päivänä otamme toisen näytteen, jos kaikki on hyvin, kirjoitamme sen. Tämä on valtava työmäärä. Ollakseni rehellinen, olemme jo tippumassa [väsymyksestä]. Meillä ei ole vapaapäiviä.

Samanaikaisesti potilaiden hoidon kanssa on käynnissä koronavirustartunnan, influenssan, yritysvierailujen rokotuskampanjat. Työn määrä on lisääntynyt ja työntekijöiden määrä vähentynyt.

– Katastrofi hoitajien kanssa. Ihmiset eivät kestä taakkaa, lopettavat ja sairastuvat. Niin kaikki toimivat. Minä johdan vastaanottoja, apulaissheriffit johtavat, rehtorit. <…> Kyllä, käyttöaste on marginaalinen, ylittää normin. Hieman alle 100%, – sanoo Gainutdinov.Aiemmin rokb: n johtava lääkäri Vjatšeslav Korobka sanoi, että hoitolaitoksessa ei ollut yhtään vapaata vuodetta kolmena päivänä peräkkäin. Mistä saada rokotettu Rostovissa, näet täältä.

 

Nykyisen aallon ainoa etu on suuri joukko potilaita, joilla on immuunivaste koronavirukselle. Sairastuneet ja rokotetut kantavat tautia helpommin, koska immuniteetti auttaa torjumaan virusta, poliklinikan nro 14 ylilääkäri sanoo.

787 potilasta makaa varsinaisessa kaupungin covid-sairaalassa-kaupunginsairaalassa nro 20.

– Paikkoja ei ole. Ihmiset kotiutetaan — he ovat heti miehitettyjä samana päivänä. Mutta kukaan ei makaa käytävillä— ” hän kertoi kirjeenvaihtajalle 161.RU lähde on kaupunginsairaalassa nro 20.

Sairaalahoidossa olevista useimmilla on komplikaatioita: diabetes, verisuonitaudit. Monet potilaat tarvitsevat pitkäaikaista happitukea, kaupunginsairaalan toimituksen keskustelukumppani kertoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *