He alkoivat ottaa rahaa kaupankäynnin vanhan Rostovin lentokentällä

Kauppapaikat vanhan Rostovin lentokentän alueella ovat tulleet maksullisiksi 12. toukokuuta lähtien. Ilmoitettu 161.RU tilapäismarkkinoiden ylläpitäjäksi siirtyneen tytäryhtiö ”Aluekehitysosakeyhtiön” lehdistöpalvelussa yrittäjille annettiin 1038 paikkaa.

– Toukokuun loppuun mennessä asetetut tariffit ovat 20 prosenttia alhaisemmat kuin ne, jotka olivat markkinoilla [”vihannes”] Aksain alueella, – viestissä sanotaan.

Gasellin pääsy messuille maksaa 350 ruplaa, ja kauppapaikka maksaa 900 ruplaa päivässä. Kymmenen tonnin KAMAZILLE sisäänpääsy maksaa 800 ruplaa, ja paikan vuokraaminen maksaa 1400 ruplaa päivässä. Suurimmat kustannukset on asetettu suurille kuorma – autoille-1600 ruplaa maahantulolle ja 1850 ruplaa kaupankäyntialustalle.

Vanhan lentokentän alueella sijaitsevaa väliaikaista messua hallitsee Don Trading Company. Sen omistaja ja perustaja on Rostovin alueen Aluekehitysyhtiö, jota johtaa Rostovin entinen kaupunginjohtaja Vitaly Kushnarev.

Yhtiön lehdistöpalvelun mukaan toukokuun 12.päivänä uusille markkinoille tuli 391 kuorma-autoa ja 647 gasellia. Näin messujen järjestäjä tienasi vain yhdessä päivässä 2,1 miljoonaa rubles.In vanha lentokenttä on yrittäjien vähittäismyyntipisteitä Aksain piirin markkinoilta, joiden kaupat estettiin turvallisuusjoukkojen laajan erikoisoperaation jälkeen, joka liittyy alueen johtajaa Vitaly Borzenkoa vastaan nostettuun rikosjuttuun. Lentoaseman laituri näyttäytyi väliaikaisena vaihtoehtona niille, jotka menettivät pääsyn myyntipisteisiinsä. Toukokuun juhlapyhinä yrittäjät saivat olla maksamatta paikoista.

Sadat liikemiehet kieltäytyivät poistumasta suljetuilta markkinoilta. He järjestävät massatapaamisia, joissa vaaditaan kauppapaikkojen avaamista, joiden sisäänkäynti on nyt tukittu betonilohkareilla.

161.RU hän kirjoitti, että alueen johtaja Vasili Golubev kehotti seuraamaan elintarvikkeiden hintojen muutoksia. Viranomaiset eivät kuitenkaan näe hedelmien ja vihannesten hinnoissa jyrkkää hyppäystä Aksai-markkinoiden sulkemisen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *