Covid-sairaalan potilas Rostovissa valitti juomaveden puutteesta

Covid-sairaalan potilas valitti sosiaalisessa mediassa ongelmista juomaveden kanssa kaupunginsairaalassa nro 4.

Hänen mukaansa laitoksessa ei ole vettä. Potilaat saavat sitä vain sukulaisilta. Samalla voit siirtää enintään kaksi litraa, viittä litraa ei hyväksytä.

Alueellinen lehdistökeskus vastasi hänen vetoomukseensa-standardin mukaan sairaaloissa ei saisi olla jäähdyttimiä ja muita vesilähteitä. Vain keitettyä vettä kattiloissa tai pullotettu.

– Juomaveden kustannukset eivät sisälly pakolliseen sairausvakuutukseen potilaiden ylläpitämiseksi sairaalassa, se ei sisälly mihinkään ruokavalioista. Sairaaloiden potilaiden ylläpitoon tarkoitettu budjetti on sidottu CHI-tariffiin. Potilaiden ateriat järjestetään terveysministeriön määräyksen mukaisesti, lehdistökeskus vastasi.

Chi-varojen kustannuksella voit ostaa pullotettua vettä, mutta vain, jos sairaalan vesihuolto ei täytä terveysvaatimuksia. Lehdistökeskus lisäsi, että Hospital No. 4: n hallinto on jo ostanut vesijäähdyttimiä. Loppuviikosta ne asennetaan covid-sairaalan jokaiseen kerrokseen. Sponsorit toimittavat potilaille myös pullovettä.

Kirjoitimme aiemmin Rostovin naisesta, joka joutui korealaiseen covid-sairaalaan. Hän puhui yksityiskohtaisesti sairaalan olosuhteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *