Basta avaa toisen ravintolan Rostoviin. Tällä kertaa se on sushibaari

Räppäri Basta valmistautuu avaamaan Gorilla sushi-baarin Rostovin keskustaan, kirjeenvaihtajalle kerrottiin 161.RU lähteet ravintola-alalta. Artistin lehdistöpalvelu vahvisti asian ja tarkensi kertovansa laitoksesta lisää myöhemmin.

UPD. Vasili Vakulenkon edustaja vastasi, että ravintolan avaamista suunnitellaan vuonna 2022, mutta sijaintia ei ole vielä päätetty. Aiemmin julkaistu tieto sushibaarin sijainnista oli virheellinen.

Gorilla by Basta-projekti ilmestyi kesällä 2020 Moskovassa: sushibaari sijaitsee Myasnitskaja-kadulla.

”Konsepti yhdistää modernin ilmeen japanilaiseen keittiöön monikerroksisiin sämpylöihin ja sushi-torneihin, jotka on sovitettu amerikkalaiseen tapaan; japanilaiset ja amerikkalaiset kulttuurit yhdessä menussa: nousevan auringon maan klassiset raaka-aineet tyypilliseen amerikkalaiseen tarjoiluun”, laitoksen verkkosivuilla kerrotaan.Ruokalistalla on lihaa ja äyriäisiä puikoilla kushiaki, gyoza – niitä ovat myös ”paistetut nyytit”, tartar-sämpylät, ”sushipussit” temaki, poke ja keitot. Virkoja on yhteensä noin 50, myös vegaanisia, joita päivitetään jatkuvasti. Mukana on myös nimikkoruoka – Gorilla Roll, joka painaa 1,1 kiloa. Se maksaa 1600 ruplaa. Hieman lisää hinnoista:

”Gorilla Burger 2.0” lohella tai katkaravuilla-750 ruplaa;
classic Philadelphia rolls-650 ruplaa;
tonnikala pihvi avokado mousse-850 ruplaa;
Gyoza katkaravuilla — 390 ruplaa;
tempura kampasimpukat kastikkeella valittavana-960 ruplaa;
chili torttu-suklaa sorbetilla-380 ruplaa.Baarin menussa on laaja valikoima sakea, pari luumuviinipaikkaa, aitoja japanilaisia raaka-aineita hyödyntäviä cocktaileja, viskiä, giniä, rommia, setua ja amerikkalaista bourbonia.

Myös ensimmäinen basta-ravintola avattiin Gazetnyyn vuonna 2020-Bastan rib Frank by Bastan lanseerausta suunniteltiin maaliskuulle, mutta koronaviruksen vuoksi se jouduttiin siirtämään heinäkuulle. Näytelistan keskellä on ”Basta Size” – ribsejä, joista saa valita pistaasipähkinän, tähtianiksen tai pepperonin ja mozzarellan kanssa. Myös” Noggano Rib ” – asento on houkutteleva: tämän ruokalajin liha kypsyy 30 päivää ennen kypsennystä ja riutuu grillissä 17 tuntia.

Forbes arvioi Bastan omaisuudeksi 5,3 miljoonaa dollaria. Vasily Vakulenko otti 8.sijan julkaisun ”50 Venäjän menestyneintä tähteä — 2021″luokituksessa.

Rostovin alueen hallituksen tupakoinnin vastaisen asetuksen uusimman version mukaiset ravintolat voivat työskennellä 21: 00 asti. Mitä muita rajoituksia alueella sovelletaan-Lue arvostelu.

Luokassa” Rostovissa ” 161.RU kertoo kaupungin uusista toimipaikoista. Syyskuussa gourmet-valikoima täydentyi israelilaisella katuruoalla ja uudella pizzerialla, ja lokakuussa ovensa avasivat venäläinen viinibaari ja georgialainen ravintola.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *